Testimonials

Image

Peter Heijmans – Finance Director a.i Civolution

Kendem onderscheidt zich van andere kantoren door hun persoonlijke aanpak en vastberadenheid. De samenwerking met mij als consultant verliep naar volle tevredenheid. Snelle manier van terugkoppeling en ze hebben een gedegen kennis van klant en project scope.
Image

Jan Hendriks – voormalig HR Manager Tennant

Wat mij betreft onderscheidt Kendem zich door de persoonlijke benadering richting Tennant en leidinggevenden die een vacature ingevuld willen hebben. Ook de goede kennis van met name de eisen op financieel-economisch gebied om de juiste kandidaten te kunnen voorstellen die passen op de betreffende functie.Zij verdiepen zich echt in de cultuur en normen en waarden van Tennant zodat daarmee rekening wordt gehouden bij de voorselectie van kandidaten. De samenwerking met de consultants van Kendem is zeer goed. Zij zijn goed bereikbaar en reageren snel als ze niet bereikbaar zijn. Tevens worden gemaakte afspraken nagekomen m.b.t. deadlines over feedback of het voorstellen van kandidaten. En wat minstens zo belangrijk is, is dat ze eerlijk zijn, ook als een vacature moeilijk of misschien niet door hun in te vullen is.
Image

Maurice Royen – CFO Vinci Energies Netherlands

Kendem onderscheidt zich door de persoonlijke benadering. De onderneming is jong én gedreven om de juiste kandidaat te vinden, waarbij goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. Ook wij als grote organisatie geloven in business bedrijven met business units van een omvang die past binnen de markt waarin ze actief zijn. Dit verhoogt flexibiliteit naar de klant toe. Dit is bij Kendem zeker merkbaar. De communicatie is direct en transparant. In het verleden heb ik elders wel eens gemerkt dat er altijd een kandidaat torenhoog boven de anderen uitsteekt. De kandidaten welke wij via Kendem voorgelegd krijgen zijn in de basis al een goede fit. Dit maakt een keuze wel vaak lastig, wat ik een goed teken vind.
Image

Jim Bultman – Group Controller Vinci Energies Netherlands

De consultants van Kendem onderscheiden zich door de persoonlijke aanpak richting zowel klant als kandidaat. Dit doen zij door de klant de goede aandacht te geven, zorgen voor passende CV’s en daarmee niet over te komen als een handelaar. Dit vertaalt zich ook naar de kandidaat, waarvoor een écht passende werkgever wordt gezocht. Belangrijk is nog dat er discreet met gegevens wordt omgegaan, waardoor er geen ongemakkelijke situaties in werkkringen ontstaat. Zelf ben ik zo’n 15 maanden aan een nieuwe uitdaging bij VINCI Energies Netherlands gestart via Kendem. Dit is echt een perfecte match wat mij betreft! Ik voel me als een vis in het water en alles wat me tijdens de introductiegesprekken is voorgesteld is waarheid geworden. Thanks daarvoor!
Image

Inge Baten – Recruiter abcfinance

Onderscheidend aan Kendem is het feit dat zij een gedegen motivatie en toelichting op voorgestelde kandidaten geven, waarbij de range aan voorgestelde kandidaten breed is. Zij zijn altijd bereid om naar ons bedrijf toe te komen voor nadere toelichtingen op vacatures of kandidaten en daarbij worden onze specifieke wensen goed ingevuld. Wij hebben onder andere voor Kendem gekozen bij de invulling van onze vacatures vanwege hun grote netwerk in de regio in financiële (economisch/administratieve) kandidaten. Zij zijn professioneel en communiceren prettig. Zo worden er bijvoorbeeld duidelijke verwachtingen t.a.v. tijdslijnen vooraf geschetst.
Image

Erwin van Amelsfoort – Finance Director Van Aarsen International

Ik vind de persoonlijke benadering en de laagdrempelig- en kleinschaligheid erg prettig; niet iedere keer weer een andere consultant die je dezelfde vragen stelt. De consultants van Kendem investeren duidelijk in een langere termijn relatie, kennen de lokale markt goed. Hun snelheid is goed, manier van communiceren is professioneel en to the point, geen langdradige verhalen. Ze zijn betrouwbaar en gaan de discussie ook aan als ze een andere zienswijze hebben dan de klant.
Image

Vincent de Bok – voormalig CFO De Meeuw Bouwsystemen

Wat mij aanspreekt in Kendem is met name de persoonlijke benadering van de consultants in combinatie met de Brabantse inslag “Kendem”. Kendem geeft de klant in ieder geval het gevoel dat hij echt klant is (kruipt in de huid van) en daarmee creëer je een dusdanige vertrouwensbasis, dat vacatures makkelijk bij Kendem worden geplaatst . De contacten in de uitvoering zijn ook qua opvolging, betrouwbaarheid en snelheid prima.
Image

Robert Verkroost – HR Director DPD Nederland

In onze beleving is Kendem een sterke aanbieder in recruitment voor finance functies in de regio waarin ons hoofdkantoor zich bevindt.  De belangrijkste reden om voor hen te kiezen is het specialisme op het gebied van finance, waarmee Kendem een belangrijke toegevoegde waarde biedt op onze eigen interne recruiter. De contacten met Kendem zijn prettig en persoonlijk. De samenwerking ervaar ik als professioneel. Kendem verdiept zich goed in onze recruitment vraagstukken en vertaalt deze op maat naar de werving. Dat levert doorgaans een goed passende lijst van (potentiële) kandidaten op. Er is tevens sprake van een goed evenwicht tussen de kwaliteit van de dienstverlening en de overeengekomen tarieven.
Image

Niels van der Valk – Sr. Business Controller Ewals Cargo Care

Ik vind dat Kendem zich onderscheidt van andere kantoren doordat zij echt oprecht proberen de connectie te maken, ze zijn bescheiden en hebben een ‘down to earth’ aanpak. De samenwerking met de consultants van Kendem vind ik prima. Het is prettig samenwerken, ze schakelen snel en het voelt al snel vertrouwd, ik hoef zaken maar een keer uit te leggen.