Team

Managing Partner

Jeroen van den Hurk

Na mijn studie Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik gaan werken in een aantal commerciële functies bij Philips en Carglass. In 2006 startte ik mijn carrière in recruitment en na een aantal jaar werd ik gevraagd door een Engelse beursgenoteerde multinational om de divisie Werving & Selectie te gaan leiden. In deze rol heb ik diverse finance kandidaten bemiddeld op directie en senior management niveau. Vanaf 2013 ben ik mij ook gaan bezig houden met de bemiddeling voor interim posities. In 2015 heb ik ervoor gekozen om met mijn compagnon Andy het bedrijf Kendem op te richten.

Samen met mijn vrouw Angélique en onze twee kinderen Max en Micha woon ik in Leende. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn mountainbike of wielrenfiets op pad en geniet ik van een hapje of drankje met vrienden.

U kunt mij bereiken op +31 (0)6 – 11 92 14 42 of u kunt kijken op mijn Linkedin profiel

Managing Partner

Andy Vereggen

Na een korte carrière in de accountancy heb ik in 2008 mijn studie Marketing Management aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven afgerond. Hierop ben ik gestart als key accountmanager binnen een bouwgerelateerde onderneming en ben in 2010 begonnen als recruitment consultant bij een beursgenoteerde multinational. Na enkele succesvolle jaren kreeg ik eind 2013 de kans om naast deze activiteiten BIP Records NL op te richten. Dit is de Nederlandse vestiging van BIP Records België, een recordlabel gericht op dancemuziek met meerdere gouden en platina platen. Samen met mijn compagnon Jeroen zijn we in 2015 gestart met Kendem.

In mijn vrije tijd ben ik graag competitief bezig op de tennisbaan en bezoek ik regelmatig concerten en festivals. Tevens glij ik graag met mijn board van de pistes in Canada, trek met een camper langs de Australische kust of drink ik een drankje op het strand van Ibiza!

U kunt mij bereiken op +31 (0)6 – 50 88 46 66 of u kunt kijken op mijn Linkedin profiel

Managing Consultant Staffing

Sheila van de Zande

Na mijn studie aan Schoevers Hogeschool te Eindhoven heb ik een aantal jaren als ondersteuning gewerkt voor het college van B&W van een gemeente. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar een beursgenoteerde recruitment organisatie gespecialiseerd in financiële functies. Begonnen als Management Assistant heb ik me ontwikkeld in deze branche en uiteindelijk als Office Manager gewerkt voor het kantoor in Eindhoven. In januari 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Kendem om na ruim 8 jaar aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Als Managing Consultant Staffing zoek ik naar de perfecte Finance kandidaten voor onze opdrachtgevers.

Ik ben trotse moeder van mijn twee zoons Rover en Milan. In mijn vrije tijd breng ik dan ook graag tijd met mijn gezin door. Ook reis ik veel met mijn man de wereld over waar hij zijn werk als internationaal DJ uitoefent. Geïnteresseerd in wat ik jou te bieden heb? Of heb je een vraag? Je kunt mij bereiken op +31 (0)6 – 83 54 75 58 of neem een kijkje op mijn Linkedin profiel.

Research Consultant

Karijn van Asten

Na mijn studies international business management en commerciële economie aan de Fontys hogescholen in Eindhoven ben ik gaan werken bij de juwelier waar ik mijn studenten bijbaan heb gehad. Al snel kwam ik er achter dat ik een uitdagende functie zocht die meer aan sloot bij de verschillende studies die ik heb gedaan. Zo ben ik na een korte zoektocht uitgekomen bij Kendem, waar ik de functie als Research Consultant zal bekleden.

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek bezig met handbal en paardrijden en ben ik vaak in de stad te vinden voor een hapje en een drankje. Ook maak ik graag verre reizen met familie en vrienden.

U kunt mij bereiken op +31 (0)6- 13 95 42 17 of neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel.