Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken: wat moet je doen?

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu heeft de belastingdienst de brieven echt verstuurd. Per 1 januari 2020 krijgen alle eenmanszaken in Nederland een nieuw btw-nummer.
Waarom? het huidige btw-nummer bestaat onder andere uit het BSN van de persoon achter de eenmanszaak en dit is geeft onvoldoende privacybescherming.

Lees meer

Kendem wint FD Gazelle 2019

Een nieuwe mijlpaal voor ons bedrijf. Vandaag kregen we het bericht van het Financieele Dagblad dat Kendem een van de winnaars van de FD Gazelle 2019 is geworden. De FD Gazelle is een prijs voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Uit het juryrapport van het FD;

"Gefeliciteerd! Kendem Consultants B.V. is één van de snelst groeiende ...

Lees meer

Slimme vragen die jij kunt stellen tijdens een sollicitatiegesprek

“Heb jij nog vragen voor ons?” Aan het einde van een sollicitatiegesprek wordt deze vraag bijna standaard aan je gesteld. Wanneer die vraag komt, kun je altijd terugvallen op een paar klassiekers zoals: “Hoe ziet het team eruit?” of “Hoe ziet mijn eerste werkdag eruit”. Dit zijn zeker nuttige vragen om te stellen tijdens je sollicitatie ...

Lees meer

ZZP-ers; Risico's En Tip

Meer en meer mensen werken als ZZP'er: Zelfstandige Zonder Personeel. Werken als ZZP'er is vaak aantrekkelijk door de hogere uurtarieven die je kunt vragen en de vrijheid. Wel zijn er een aantal risico's waar je rekening mee moet houden om te voorkomen dat je vroeg of laat in de problemen komt.

Lees meer

KENDEM UIT EINDHOVEN WIL GEEN CV'S MAAR MENSEN BEMIDDELEN

Met een Brabantse knipoog naar 'Ken je hem?' bemiddelt hoogopgeleide financieel specialisten. Ook 50-plussers.

Lees meer