Kandidaat

Sparringpartner

Het concreet maken van een nieuwe stap in uw carrière is vaak lastig. Wat past bij u en waar liggen uw kwaliteiten? U heeft behoefte aan een vertrouwenspersoon, een onafhankelijke sparringpartner die met u meedenkt. Kendem wil graag deze partner voor u zijn. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en hebben een onafhankelijke opstelling naar werkgevers.

Netwerk

Tot onze opdrachtgevers behoren zowel multinationals als MKB-ondernemingen en opvallend veel organisaties met een marktleiderspositie. Door ons uitgebreide en kwalitatief sterke netwerk van werkgevers zijn wij vaak als eerste op de hoogte van interessante vacatures. Hier profiteert u als kandidaat van.

Procedure

U kunt zich via de website als kandidaat bij Kendem inschrijven of u kunt direct solliciteren op één van onze vacatures via de pagina vacatures. Binnen enkele dagen verneemt u of wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek in de vorm van een interview. Na gebleken geschiktheid tijdens een persoonlijk interview stellen wij u voor aan onze opdrachtgever. Wij begeleiden het vervolgtraject met uw mogelijk nieuwe werkgever tot de ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

Integriteit

Discretie. Vanaf ons eerste contactmoment. Er wordt geen enkele informatie doorgegeven aan derden zonder dat u daarover wordt geïnformeerd en toestemming geeft.

Samenwerking Kendem en Personeel Specialisten

Wij werken op het gebied van uitzenden van personeel in opdracht en uit naam van Personeel Specialisten. Wat dat precies inhoudt, leggen we hieronder graag even uit.

Kwaliteit leveren en voldoen aan wet- en regelgeving
Wij willen graag kwaliteit leveren en voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van uitzenden van personeel. Dat is niet meer dan logisch. Om hieraan te kunnen voldoen zijn wij een samenwerking aangegaan met Personeel Specialisten uit Roermond. Wij werken in opdracht van- en uit naam van dit bedrijf. Hierdoor zijn wij in staat om kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers, te voldoen aan de wet- en regelgeving en om het beste advies te kunnen geven.

Hoe wij dat doen? 
Wij bemiddelen in de praktijk tussen onze opdrachtgever en Personeel Specialisten en we regelen bij een opdracht alle contacten met de opdrachtgever. Formeel is Personeel Specialisten de opdrachtgever en de klant zal dan ook de overeenkomst, de facturen en andere correspondentie vanuit Personeel Specialisten ontvangen.

Tevreden Opdrachtgevers
Gelukkige Kandidaten
Geopende Champagne flessen
Copyrights © 2024 Kendem | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden