Kandidaat

Sparringpartner

Het concreet maken van een nieuwe stap in uw carrière is vaak lastig. Wat past bij u en waar liggen uw kwaliteiten? U heeft behoefte aan een vertrouwenspersoon, een onafhankelijke sparringpartner die met u meedenkt. Kendem wil graag deze partner voor u zijn. Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en hebben een onafhankelijke opstelling naar werkgevers.

Netwerk

Tot onze opdrachtgevers behoren zowel multinationals als MKB-ondernemingen en opvallend veel organisaties met een marktleiderspositie. Door ons uitgebreide en kwalitatief sterke netwerk van werkgevers zijn wij vaak als eerste op de hoogte van interessante vacatures. Hier profiteert u als kandidaat van.

Procedure

U kunt zich via de website als kandidaat bij Kendem inschrijven of u kunt direct solliciteren op één van onze vacatures via de pagina vacatures. Binnen enkele dagen verneemt u of wij u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek in de vorm van een interview. Na gebleken geschiktheid tijdens een persoonlijk interview stellen wij u voor aan onze opdrachtgever. Wij begeleiden het vervolgtraject met uw mogelijk nieuwe werkgever tot de ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

Integriteit

Discretie. Vanaf ons eerste contactmoment. Er wordt geen enkele informatie doorgegeven aan derden zonder dat u daarover wordt geïnformeerd en toestemming geeft.

Tevreden Opdrachtgevers
Gelukkige Kandidaten
Geopende Champagne flessen