Opdrachtgever

Waarom Kendem?

In de competitieve wereld van het binnenhalen van de beste talenten voor uw organisatie wilt u geen tijd kwijt zijn om uw search consultant  op te moeten leiden in uw business of uw specifieke kennisgebied.  Kendem is al jarenlang actief in de werving en selectie van professionals op het gebied van Finance. We zijn echte insiders die begrijpen hoe de dingen werken in uw wereld. We onderhouden en vernieuwen voortdurend sterke persoonlijke connecties met de beste huidige en toekomstige executive talenten en zijn uniek gestructureerd om ervoor te zorgen dat u optimaal profiteert van alles wat we weten.

Waar staan we voor?

Wij zijn de ogen en oren van de CEO/CFO waar het gaat om het herkennen van toptalenten.
Wij zijn de sparring partner van toptalent waar het gaat om het bepalen van de juiste carrièrestappen.
Wij bieden continuïteit voor wat betreft 1 aanspreekpunt.
Wij investeren zowel in de klant- als kandidaat-relatie.

Business Partner

Kendem is de business partner voor staf, management- en directiefuncties. Vanuit een groot professioneel netwerk staan wij discreet en deskundig naast onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij verdiepen ons terdege in het gevraagde profiel en kandidaten en houden op een directe en open wijze een continue focus op resultaat; ook na een succesvolle bemiddeling.

Aandacht

Kendem besteedt veel aandacht aan de inhoud van haar procedures. Het vinden en enthousiasmeren van kandidaten voor de betreffende positie is daarbij van groot belang, echter het toetsen van de vakinhoudelijke kwalificaties en persoonlijkheid met de positie en organisatie bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van de kandidaat voor de organisatie.

Nazorg

Na succesvolle invulling van de vacature zullen wij met u als opdrachtgever en uw kandidaat contact onderhouden om te zorgen voor een zo goed mogelijke start in de nieuwe positie. Het search proces van Kendem is uiteraard te allen tijde aan te passen aan de persoonlijke wensen en eisen van de opdrachtgever en is tevens in meer uitgebreide vorm op verzoek beschikbaar.

Tevreden Opdrachtgevers
Gelukkige Kandidaten
Geopende Champagne flessen